Afrin operasyonu mevzuunda Baran Dergisi’ne konuşan Çakal Carlos (Salim Muhammed), Türkiye’nin daha dikkatli olmasını canlı bomba saldırılarıyla da Türkiye’ye zarar verilmek isteneceğini belirtti. Carlos, “Meydanlarda, çarşılarda birçok yerde saldırılar olabilir. Türkiye hakkında bir çok yalan haber ve manipülasyon da yapılacaktır. Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu operasyonu durdurmayacağını ve sonuna kadar gideceğini söylüyor. Bu savaş manipülasyona açık bir savaş. Bu savaşın sağlayacağı faydalar konusunda şüphelerim var. Zira şu anda da manipülasyon yapılmaya çalışılıyor; Türkiye’nin kimyasal silah kullandığı, soykırım yapmayı arzuladığı gibi yalanlar söyleniyor. Elbette biz bunların doğru olmadığını, Amerika’nın medyayı manipüle ettiğini biliyoruz.

Bugüne kadar bölgedeki birçok devletin içerisine Siyonist ajanları sızmıştı. Elbette Türkiye’de de ajan, çürümüş ve satılmış hükümetler oldu. Şu an ise Türkiye bağımsızlığını kazanmak için çaba sarfediyor. Erdoğan’ın Türkiye’si daha öncekilerden çok daha güçlü ve bunu başarabilecek kudrete sahip.

Önümüzdeki süreçte Türkiye, İran ve Rus ilişkileri daha da gelişecektir. İnşallah Ortadoğu Amerikan ve İsrail ajanlarından arındırılacaktır.

Özetle; Türk ordusunun Afrin operasyonu bir takım soru işaretlerini içinde barındırması sebebiyle tehlike arz ediyor. Türkiye içerisindeki hem Türk, hem de Kürt ırkçılar ile Batı’nın manipülasyonuna açık durumda. Fakat Türkiye’nin İslâm dışı herhangi bir şey yapmayacağını biliyoruz. Müslümanlar için her şeyin iyi olmasını umuyorum” dedi.