Mescid-i Aksa'da, İsrail polisine bıçaklı saldırı
Mescid-i Aksa'da, İsrail polisine bıçaklı saldırı
İçeriği Görüntüle

Elazığspor ile Yeni Mersin İdman Yurdu arasındaki maç, Gazze için farkındalık çalışmalarıyla anlamlandı. Oyuncuların giriş seromonisinde açtığı pankart Gazze'deki soykırıma karşı bilinçlenme mesajı taşıdı.

Tribünlerden açılan "Ülkemde siyonist istemiyorum" pankartı sadece terörist İsrail’in soykırımlarına değil, Türkiye’deki siyonist işbirlikçilerine karşı da bir tepki olarak yansıdı.

Whatsapp Image 2025 05 03 At 18.25.00 (1)

Maç boyunca atılan "Hamas’a selam, direnişe devam" sloganları, Filistin halkının mücadelesine destek verirken, siyonizme karşı verilen mücadelenin de bir ifadesi olarak yankı buldu. 

Elazığspor tribünleri, yalnızca futbolla değil, Müslümanlık ve insanlık şuurunu da sergileyerek siyonizme karşı net bir tavır aldı. "