Dizi ve film kategorilerine “gay ve lezbiyen” sekmesini açarak eşcinselliği normalleştiren ve neredeyse her dizi ve filmine bu sapkınlığı sokan Netflix ve türevleri Türkiye’de artık milli güvenlik sorunu haline geldi.

Eşcinsellik, LGBT, çocuk istismarı, pedofili gibi kavramlar, Netflix ve türevleri ile diziler ve filmler üzerinden dünyaya pazarlanıyor. Pazarlanan bu sapkınlığa Devlet Bahçeli de dikkat çekti.

Bahçeli, bazı dizilerin, gösterişe ve mübalağaya yaslanmış magazin programlarının, karamsarlık servis eden haberlerin, herkesi rahatsız ettiğini dile getirdi.

Bahçeli, “Netfilix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin rol aldığı diziler artık haddi aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Bu sığınağın yağmalanması için planlı bir propaganda devrededir. Küfür etmenin neresine güleceğiz? Kadını metalaştıran, erkeği yozlaştıran ucube dizi sahnelerinin neresini beğenip takdir edeceğiz?” dedi.

“Gerekirse idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır”

Ailenin korunması, şiddetin önüne geçilmesi konusunda detaylı bir Ruh Sağlığı Yasası'na ihtiyaç duyulduğunu belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

“Şiddeti durdurmak maksadıyla hem güvenlik önlemleri hem de cezai müeyyideyeler derinliğine ve genişliğine arttırılarak hiç kimsenin gözünün yaşına bakılmamalıdır. Mahkemeler cinayet davalarında süratle karar vermeli, iyi hal indirimi, akli denge sorunu veya bir başka sebeple canilerin ceza indirimiyle taltif edilmelerine imkan tanınmamalıdır. Çocuk istismarı, kadın cinayetleri, tecavüz suçlarında caydırıcı, kalıcı ve kapsayıcı sonuçlar alabilmek için gerekirse idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır.”