AKP'li Kestel Belediyesi, ilçe halkına ücretsiz olarak düzenlenecek Balkan Panayırı'nın hazırlıklarını yapıyor. 16-19 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenecek panayırda, etkinliğe katılacak isimler arasında, Azis adı ile tanınan eşcinsel bir sapkın da yer alıyor.

Akit’in haberine göre yemek stantları ve oyun alanlarının da yer alacağı panayır, ücretsiz olarak halka açık olacak. AKP'li belediyenin "sanat" adı altında, yoldan çıkmış bir eşcinsel sapkını tercih etmesi akıllara durgunluk verirken, Yeniakit.com.tr haber merkezine şikâyet yağdı. İlçe sakinleri, etkinliğe kadınların, gençlerin ve çocukların da katılacağını belirterek, Azis'ten rahatsızlıklarını dile getirirken, AK Partili Kestel İlçe Belediye Başkanı Önder Tanır'ın bu yanlıştan dönüp dönmeyeceği ise merak konusu.

Afişte neden bu resmi kullanmadınız?

'Kestel'e çok yakışacak'mış!

Panayıra ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Tanır, "4 gün eksintisiz sürecek panayır, Kestel'e çok yakışacak" demişti.

Kestel İlçe Belediye Başkanı Önder Tanır:

"Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz Balkan Panayırı'nda farklı bir konsept, farklı bir eğlence ile Kestelli hemşehrilerimizin, Balkan göçmeni hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız. 4 gün kesintisiz sürecek olan panayır Kestel’e çok yakışacak ve Kestel’in ayrıcalığı yine ön plana çıkacak. Panayırımızı Balkan göçmeni vatandaşlarımızın yoğun olduğu Yeni Mahalle Konutlar bölgesinde gerçekleştireceğiz. Tüm Kestellileri unutulmaz bir eğlence yaşamaları için panayırımıza bekliyoruz."