Memlekette öyle bir zümre var ki, bu topraklara ait olmadıklarını göstermek için çabalamadıkları, bu memleketin öz sahiplerine düşman, düşmanlarına ise dost olduklarını ortaya koymadan durabildikleri bir gün geçmiyor. Sorunca en hararetli emperyalizm karşıtı olanlar, bu topraklara olan düşmanlıklarını emperyalizmle kol kola olarak taçlandırıyor; Batıcılığın hakkını memleket aleyhine propaganda yapmak suretiyle veriyorlar.

Bütün Türkiye bugün gerçekleştirilen NATO zirvesine, bilhassa zirvede gerçekleşecek Erdoğan-Biden görüşmesine odaklandı. İktidar kanadının ezik muhafazakârları, Biden’ın Erdoğan ile görüşecek olmasını lütuf sayarcasına “Erdoğan-Biden görüşmesi” vurgusu yaparken, bu zevat da yine kendini tutamadı ve ülkesinin Cumhurbaşkanını bir kare resimle “rezil etme” teşebbüsünde bulundu.

Gönüllü Batı ajanlarının mihrakı OdaTv ve Cumhuriyet, Amerikan Başkanı Biden’ın selâmlaşmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına geldiği anda, Erdoğan oturduğu koltuktan kalkarken çekilen bir kare üzerinden memlekete olan kinlerini kustular. Erdoğan’ın Biden’ın karşısında eğildiği mesajını vermek için, Erdoğan’ın kalktıktan sonra Biden’ın karşısında durduğu fotoğrafı önce, kalkarken çekilmiş fotoğrafı ise sonra yayınlamak suretiyle Erdoğan’ın Biden’ın karşısında eğildiği, hatta elini öptüğü gibi saçma bir imajı vermeye çalışan OdaTv ve Cumhuriyet, manipülasyonda nasıl bir seviyeye geldiğini de göstermiş oldu.

Diğer tarafa gelirsek; Amerikan Başkanı Biden göreve geldiğinden beri “Cumhurbaşkanını aradı-aramadı” ezikliği içerisinde ortalarda gezenler ise mevzubahis karenin içinden alındığı videoyu paylaşarak, “Biden, Erdoğan’ın ayağına geldi” hamaseti kasmayı ihmal etmediler.

Böylelikle her iki cenah da dangalaklıklarındaki tutarlılığı sürdürerek kimseyi şaşırtmadılar.