12-15 yaş arasındaki kızları zorla zengin kişilere pazarladığı öne sürülen “işadamı” Richard Branson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya geldi.

Richard Branson ayrıca Moskito ve Necker adalarının sahibi. Bu adalar, “İngiliz Virjin Adaları” grubuna bağlı ve Karayip Denizi’nde yer alıyor. Bu iki adanın en büyük özelliği, Jeffrey Epstein’ın “cinsel istismar adasına” dönüştürdüğü ve sahibi olduğu Küçük Aziz James Adası’nın hemen yanında olması.

Richard Branson, Epstein’ın “müdavimi” ve “yakın arkadaşı” olarak biliniyordu.

Epstein davası!

Sözde işadamı Jeffrey Epstein, çocuk istismarı, fuhşu ve ticareti yaptığı gerekçesiyle 2019’da tutuklanmıştı.

Aralarında İngiliz Prensi Andrew’un da olduğu sayıları bini aşan ismin, Jeffrey Epstein’ın “cinsel istismar adasını” ziyaret ettiği ve cinsel istismar amaçlı düzenlenen partilere katıldığı tespit edildi.

12-15 yaşında kız çocuklarının zorla alıkonulduğu adanın bütün ziyaretçileri, Jeffrey Epstein’ın “kara kitap” olarak adlandırılan telefon rehberi ve isim listesinde yer alıyordu.

10 Ağustos 2019’da, New York’un en yüksek güvenlikli hapishanesinde, 7/24 güvenlik kamerası ve gardiyan gözetiminde iken intihar ettiği söylendi. Kamera görüntüleri yayınlanmadı.