Kocaeli İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreni düzenlendi. Törende; başörtülü bacılarımızın başındaki örtüyü çekip çıkaran, Müslüman Anadolu halkının başından sarığını, sırtından cüppesini alan, nice Müslümanı dar ağaçlarında sallandıran, camilere, medreselere, tekkelere kilit vuran, İslam harflerini değiştiren, ezanı yasaklayan ve Müslümanlara zulmeden Kemalist rejimin 10. yıl marşı okundu. Marş okunurken şuurlu gençlerden biri de “Yaşasın papaz imamlar” diyerek tepki gösterdi.

Başı kapalı ailelerin ve öğrencilerin Kemalizm’den ve 10. yıl marşından hiçbir rahatsızlık duymadığı, bilakis eğlendiği görülüyor. Gençler, Kemalizm bataklığına Müslüman dedikleri ilahiyatlar eliyle düşüyor.

Bu ilahiyat fakülteleri hangi dinin fakülteleri?

İtikadı bozmaktan, hadis, mezhep ve tasavvuf düşmanlığı yapmaktan başka bir gayeye matuf olmayan ilahiyat fakülteleri hangi dinin ilahiyat fakültesi olduğunu artık ilan etsin.

Milletin dinini, imanını, itikadını bozan ilahiyat fakülteleri tersinden Kemalizme hizmet ediyor. Mezun olan "papaz"lar, bizim evlatlarımıza dinimizi bu zihniyetle mi öğretecek?