Türkiye Psikiyatri Derneği Başkanı, LGBT misyoneri Doç. Dr. Koray Başar, çalıştığı Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde de skandal LGBT faaliyetleri yapıyor. Prof. Dr. Ahmet Akın: “LGBT PR'ı yüzünden eşcinsellik vakaları arttı.” dedi.

Küresel sapkınlık LGBT, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de karanlık ideolojisini yayma girişimlerini sürdürüyor. Özellikle çocukları ve gençleri hedef alan LGBT’nin fonladığı isimler ve misyonerleri hem yurtdışından hem de ülke içinden aldıkları destekle okullardan kurumlara dizilerden sosyal medyaya her alanda toplum ahlakına saldırıyor. LGBT Türkiye’de birçok derneği de ele geçirmiş durumda. Türkiye Psikiyatri Derneği (TPD) Başkanı Doç. Dr. Koray Başar da LGBT adına çalışmalar yürütüyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akın LGBT misyonerlerini Milat’a değerlendirdi.

Ruh sağlıkçılarına LGBT eğitimi

Türkiye Psikiyatri Derneği, LGBTİ ve Kaos GL Derneği işbirliği ile LGBT misyonerliği yapan Koray Başar’ın koordinatörlüğünde ruh sağlığı alanında çalışanlara LGBT ruh sağlığı atölyeleri kurulduğu ortaya çıktı. Atölyelerde psikologlar, psikoloji bölümü öğrencileri, psikiyatri uzmanları, asistanları, psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunları, psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü öğrencileri, sosyal hizmet uzmanları, sosyal hizmet bölümü öğrencilerine “cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ile ilgili kavramlar”, “cinsel yönelim”, “homofobi/transfobi: ayrımcılık ve dışlanma ile başa çıkma”, “cinsel yönelim gelişim süreci ve açılma”, “trans kimlik gelişimi ve geçiş süreci”, “toplumsal cinsiyet rollerine uymayan çocuklar”, “LGBT’ler: aşk, cinsellik, yalnızlık” gibi toplum bozucu konuların işlendiği saptandı.

Hacettepe Üniversitesi’ni ele geçirmişler

Doç. Dr. Koray Başar, Hacettepe Üniversitesi ergen sağlığı bölümünde 15-24 yaş aralığında trans erkeklere sağlıklı solunum çalışması yaparak 18 yaş altı çocuklara karşı suç işliyor. Ayrıca aynı hastanede trans kadınlar için ses değerlendirmeleri ve konferanslar düzenleniyor. ‘LGBT yasaklanamaz’ sloganını sıkça kullanan Başar, LGBT’nin sözde onur yürüyüşlerine de katılıyor. HDP’den sonra LGBT’nin ikinci siyasi ayağı CHP ile de ortak çalışmalar yürüten Başar, ‘Ailede LGBT olmak’ konulu söyleşiler düzenliyor, LGBT karşıtlığını gericilik olarak nitelendiriyor.

LGBT PR’ı yüzünden vakalar arttı

LGBT’nin bu kadar gündeme getirilmesinin insan hakları bağlamından çok PR amacıyla yapıldığını ifade eden Prof. Dr. Ahmet Akın, “Son zamanlarda eşcinsellikteki artış, özendirme ve reklamını yapmaktan kaynaklanıyor. Biz bireyin haklarına karşı değiliz, fakat sözde onur yürüyüşü adı altında yapılan topluma aykırı eylemler Anayasa’ya da aykırı. Zira devletin önemli görevlerinden biri de aileyi korumak. LGBT tarafından empoze edilen trans aile, LGBT çocuklar ve gençler konusunda ülkemizde hiçbir yasal alt yapı yok. Dolayısıyla yürüttükleri faaliyetler yasalarımıza da aykırı. LGBT’yi meşrulaştırma ve normalize etme çalışmalarına karşıyız” dedi.

Milat haber