Milletimizin şuurunu tahrip eden Kemalizm, cemiyetimizi dil, din, tarih ve kültüründen kopuk, İslâm’a tamamen yabancı hale getirdi. Tabiî olarak bu yabancılaştırma çalışmalarının en ehemmiyetlisi eğitim sahasında yürütüldü. 20 yıldır iktidarda Müslüman kimliğiyle bilinen bir parti bulunsa da eğitim sahasındaki Kemalist hakimiyet devam ediyor ve rejimin eğitim tezgâhından geçen genç dimağlar öz değerlerine yabancılaşıyor, bu memlekete hainleşiyor.

Çürümüş Kemalist ideolojinin çürümüş öğretmenlerinin her geçen gün yeni bir fecaatine şahitlik ediyoruz. Kendi çürük zihin dünyalarındaki zehri körpecik çocuklara zerkeden bu öğretmenlerin “Müslüman memleketinde salyangoz satma” cesaretini hâlâ bulabiliyor oluşu ise başlı başına irdelenmesi gereken ve Müslümanların bir yerlerde yanlış yapıldığını idrak edebilmesini kolaylaştıran bir mesele olsa gerek.

Sokak ortasında çarşaflı bir Anadolu kadını figürüne zincir vurma hadisesinin üzerinden çok zaman geçmedi. Bu mevzuya sosyal medyada atıp tutmaktan başka bir tepki veremeyen Müslüman yine benzer bir manzara ile karşı karşıya kaldılar. Bir okulda zihnî bakımdan çevresine karşı korunaksız yaşta olan çocuklara karşı önce tesettüre bürünen bir öğretmen kılıklı, önce tesettürü kötülüyor, din düşmanlığı yapıyor ve ardından tesettürü çıkarıp soyunup kırmızı parlak bir mini etekle çocukların karşısına çıkarak, orasını burasını sergilemenin ne büyük bir maharet olduğunu anlatıyor. Müslüman memlekette Batılı hayat tarzı ve aşüftelik okullarda bu gibi manzaralarla özendiriliyor. Tabiî olarak bu genç dimağlar hayatının geri kalanında İslâm’a ve Müslümanlara sövmeye teşne insanlar hâline geliyor. Nitekim bugün okullar Allah’a, Peygambere, İslam’a ve İslam’dan olan her şeye düşman çocuklarla dolu.

Baran Haber