İslâm düşmanları “6 yaşında cinsel istismar” iddiaları üzerinden İslâm’ı ve Müslümanları hedef alırken sözde Müslümanları savunmaya kalkan AKP Grup Başkanvekili Batıcı Kemalist Özlem Zengin, hızını alamadı ve “Annenin, babanın, failin ceza alması yetmez. Yakınları, bunu destekleyen, gören sosyal dokuda kim varsa cemaatse cemaat herkesin ifadeye çağırılması lazımdır." ifadelerini kullandı.

Dün TBMM’de yapılan oturumda, “bize niçin saldırıyorsunuz” diyerek Batıcıları memnun etmek için çırpınan Zengin, "Annenin, babanın, failin ceza alması yetmez. Yakınları, bunu destekleyen, gören sosyal dokuda kim varsa cemaatse cemaat herkesin ifadeye çağırılması lazımdır. Bunu söyledikten sonra kapatmaya çalışmak diyorsunuz. Bunu reddediyoruz, kötü niyetli buluyoruz. Bunun en tepe noktaya kadar üzerine gidilmesini ifade ediyoruz. Bu memlekette çocuklar hepimizin. Çocuklarla alakalı birbirimizle yarış olamaz. Onun hakkını hukukunu hep birlikte korumalıyız. TBMM bu konuda ortak hareket etmek zorundayız." diye konuştu.

Zengin ayrıca, “Araştırma komisyonunu derhâl kuralım. Bu konuyla alakalı bize düşen ne varsa fazlasıyla yapalım.” dedi.

Daha bir ay önce Alevî dedesi bir kıza tecavüz ettiğinde sağırı oynayanlar, CHP’deki ve diğer Batıcı Kemalist kurumlardaki taciz-tecavüz skandallarına göz yumanlar adliye aşamasında olan ve gerçekse herkesten önce Müslümanların tel’in edeceği bir mesele üzerinden İslâm’a kuduz köpekler gibi saldırıyor. Özlem Zengin gibi muhafazakârlar da sırf düşmanına şirin gözükmek için “cemaatse cemaat herkes ifadeye çağırılsın” diyor. Oldu olacak bütün Müslümanları alın olsun bitsin; yaranmaya çalıştıklarınız da bundan daha çok memnun olur!