İzmir'in Çiğli ilçesinde içki sofrasında Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe veren 2 alçak, o anları sosyal medyadan paylaştı. İslam'a ve Müslümanlara küfür ve hakaret yağdıran şahısların, daha sonra videoyu hesaptan sildikleri tespit edildi.

Gözaltına alındılar 

Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İki edepsizin kimlikleri Emniyet Teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar." dedi.

Bu rezalete sessiz kaldık

Daha önce de Kur'an'a tekme atarak sosyal medyadan yayınlayan ve gözaltına alınıp herhangi bir ceza verilmeden serbest bırakılan alçağa bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Kemalist rejim, alçak evlatlarını, koyduğu kanunlarla koruyor. Kur'an'ı yakan bu iki alçak da Kemalist kanunlar sebebiyle serbest kalabilir.

Müslümanların ise üstüne ölü toprağı serpilmiş durumda. Dinimizi aşağılayan ve kutsalımızı yırtıp yakanlar karşısında derin bir sessizliğe gömülmüş vaziyette. Kendilerine bir şey yapılsa dünyayı ayağa kaldıracak olanlar, dinine bir saldırı olduğunda zillet içinde yaşamayı seçiyor. Bugün meydanların dolması, tüm STK'ların harekete geçmesi gerekiyordu fakat belli ki kimse konforunu bozmak istemiyor. Çünkü konforları imanlarından daha önem arzediyor.