Ankara öğle saatlerinde bir patlamayla sarsıldı. ABD Büyükelçiliği'nin Paris Caddesi'ndeki ziyaretçi ve vize işlemleri için gelenlerin giriş yaptığı 2 No'lu kapısında bir patlama oldu. Patlamada, güvenlik noktasının büyük bir bölümü yıkıldı.
İlk belirlemelere göre 2 kişi Öldü!
Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, saat 13.10 sularında ABD Büyükelçiliği'nin Paris Caddesi girişinde bulunan, elçilik personelinin giriş yaptığı kapıda feda eylemcisinin, üzerinde bulunan mühimmatı patlatması sonucunda ilk belirlemelere göre feda eylemcisi ile birlikte bir kişinin daha hayatını kaybettiğini, bir Türk kadının da Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındığını söyledi.  Vali Yüksel, bir soru üzerine, yaralı sayısının bir olduğunu ifade ederek, ''feda eylemcisinin üzerindeki mühimmatı patlatması sonucunda alanda yıkıntılar olması nedeniyle şu anda yıkıntıların altında inceleme yapıyor arkadaşlar. İlk belirlemelerimize göre 2 ölü, bir de hastanede bulunan yaralı var. feda eylemcisi ile 2. hayatını kaybeden kişi, ABD'nin çalışan personeli. Yaralı bayan da iş takibine gelen de bir Türk vatandaşı'' dedi.
Vali Yüksel, ''Türk personel mi?'' sorusuna ise ''Evet, Türk güvenlik personeli'' yanıtını verdi.
Yüksel, gelişmeler hakkında basınla kısa süreli görüşmeler yapacağını ve bilgileri paylaşacağını söyledi. ''Patlama içeride mi olmuş'' sorusu üzerine Yüksel, ''ABD Büyükelçiliği'nin kendi alanı içerisinde'' yanıtını verdi. ''Vize başvurusu için mi gelmiş'' sorusu üzerine de Yüksel, ''Şu anda hiçbir bilgiyi sizinle paylaşamam'' diye konuştu.



Dünyadaki ve Türkiyedeki müslümanlara ettikleri zulümlerin bir yansımasıdır bu;
BEKLE BİZİ, BEKLEMEDİĞİN HER YERDE...