İBB, "Gençlik Buluşmaları" adı altında Beyazıt Camii'nin dibinde, 22 Ekim Çarşamba günü (bugün) saat 15.00'te ahlaksızlık, müstehcenlik ve sarhoşluk kokan konserlerinden birini yapacaktı.
Kemalizm’in camilere ve mukaddese olan düşmanlığını miras olarak taşıyan ve her fırsatta bunu alenî bir şekilde göstermekten imtina etmeyen Kemalistler, önce Müslüman halkın yoğun tepkisiyle karşılaştı. Müslümanlar, konser vakti Beyazıt Camii'nde toplanma çağrısı yaptı. Ve çağrılar sonuç verdi. Dinle dalga geçercesine caminin yanında yapılması planlanan konser Fatih Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.
Konser bir de gençlik konseri
Caminin yanında her türlü pisliğin döneceği konser bir de gençlik konseri. Müslümanların hassasiyetlerini görmezden gelip, özellikle tahrik edip kışkırtırcasına yapılmak istenen konserler, her türlü ahlaksızlığı meşrulaştırırcasına hazırlanan etkinlikler artık Müslüman milleti çileden çıkarmış durumda. Kemalizm’den aldıkları mirasla neslin mayasını bozmaya kalkan, gençliği adeta zevk ve eğlencenin içerisinde birer suç makinesine çeviren bu CHP’yi artık bu millet istemiyor.




