Kendilerine laf gelince dünyayı ayağa kaldıran siyasiler, Allah’a, Peygamber’e ve Kur’an’ı Kerim’e hakaret edildiği zaman üç maymunu oynuyor.

Bu zamana kadar dine ve Peygambere hakaretlere sessiz kalan kalbinde put sevdası kökleşmiş başörtülü Kemalist Özlem Zengin, Samsun’da Atatürk Anıtı'na yapılan saldırıyı kınayarak, “Bu eylem benim kalbimi acıtan bir konudur. Atatürk bu ülkenin bir değeridir. Hiç kimsenin ona söz söylemesini istemeyiz.” diyerek içindeki put sevdasını da aşikâr etmişti.

Mevzu Peygamberimize hakaret olduğu vakit başını kuma gömen Kemalist Özlem Zengin’in “AK Parti olarak hiçbir zaman inancımıza, değerlerimize, değerlerimizi yaşayan insanımıza söz söyletmedik, söyletmeyiz.” demesi de hiç samimi gelmiyor.

Özlem Zengin şunları söyledi:

"Önergemiz, gayet tabiidir ki yetkili kurullarımız ve parti grubumuzda Genel Başkan'ımız, nihayetinde milletvekillerimizle istişare edilerek hazırlandı. Bir tek imzayı seçip saldırmak çarpık ve husumetli bir zihniyettir. AK Parti olarak hiçbir zaman ve hiçbir yerde, TBMM de dahil, inancımıza, değerlerimize, değerlerimizi yaşayan insanımıza söz söyletmedik, söyletmeyiz. Mücadelemiz, değerlerimize ve onları yaşayan insanımıza söz gelmesinin önüne geçmek içindir. Kadın erkek yüzden fazla milletvekilimizin imzaladığı bir önergeye doğrudan değil de içindeki bir imza sahibini seçerek saldıran zihniyetin, esasen uğruna mücadele ettiğimiz değerlerimize ve onları yaşayan insanımıza verdiği zarar ne kadar vahimdir. AK Parti, bütün Türkiye'nin, bütün toplum kesimlerinin partisidir; kendi evlerinin penceresinden bakıp Türkiye'yi gördüklerinden ibaret sananların da partisidir."