Türkiye’nin başına belâ olmuş, Kemalistlerle görev değişimine giderek onların yerine Batı ajanlığına soyunmuş FETÖ, Türkiye’de Müslümanların değil bizzat Kemalistlerin iç meselesidir. Biz, yani bu memleketin samimi Müslümanları, 1990’lı yıllardan beri FETÖ’nün Amerikan istihbaratının Türkiye’deki uzantısı olduğunu söylerken; bize işkence eden sizin emniyetinizdi, bizi tutuklayan sizin yargınızdı, bizi kamu hizmetinden alıkoyan sizin yönetmeliklerinizdi, bizi TSK’dan ihraç eden sizin YAŞ karalarınızdı, kamuoyunda bizim hakkımızda karalama kampanyaları düzenleyen sizin kalemlerinizdi... İktidarın kaypaklığı dolayısıyla bugün hortlak gibi ortalarda gezinen ve önüne uzatılan her mikrofona hırlamalarına eşlik eder mahiyette ağzının salyalarını akıtan Çetin Doğan’a bakmayın siz. Şimdi, ne oldu da Türkiye’de FETÖ Kemalizmin mesele olmaktan çıkıp, Müslümanların meselesi hâline dönüştü. Bunu yiyen dangalaklar var nasılsa değil mi?..

Cumhuriyet kurulduğu günden beri Türkiye’de millete, vatana ve devlete karşı teşekkül etmiş ne kadar hareket, fikir, müessese varsa hepsinin arkasında Kemalistler vardır.

Bu memleketin gayr-ı millî sermayesinin de, hukuksuz yargısının da, yozlaşmış siyasetinin de, kendi milletini yumruklamasıyla meşhur darbeci ordusunun da, darbe iklimini hazırlamak üzere gençleri birbirine kırdırmak için sokma fikirleri ithâl edenlerin de ve hatta geçtiğimiz hafta kokain çekerken kaydedilmiş görüntüleri sosyal medyaya düşen Ak Partilinin de arkasında, tüm bu menfiliklerin Anadolu’da yetişmesine imkân sağlayacak şekilde memleketin iklimini tahrib eden Kemalizm vardır.

Geriye doğru baktığımızda, -açık konuşmak gerekirse ne yazık ki- ayaklanmış yahut darbe yoluyla iktidara el koymaya kalkmış bir cemaat bilmiyoruz. Buna karşılık 1922’den beri Kemalistlerin beş sefer askerî darbe yoluyla yönetime el koyduklarını ise söylememize lüzum yok!

Makalenin tamamı için TIKLA