İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında ‘sekreter tacizi’ yaşandığı ve Özdağ’ın İYİ Parti’den bu sebeple istifa ettiği ileri sürüldü.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den istifa etmesinin nedeninin 'sekreter tacizi' olduğu iddia edildi. Ayrıca Buğra Kavuncu'nun eski sekreteri olan bu kişinin daha sonrasında Özdağ'a tahsis edildiği açıklandı. Özdağ ile Kavuncu arasında geçen FETÖ'cü iddialarının da bu dosyadan sonra patlak verdiği yazıldı.

Geçtiğimiz yıllarda İYİ Parti'de Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen ırkçı Özdağ'ın skandal bir taciz iddiası yüzünden istifası istenmiş.

“Kavuncu’nun eski sekreteri…”

Habermotto'nun iddiasına göre, Ümit Özdağ, İYİ Parti’de genel başkan yardımcısı olduğu dönemde, kendisine sekreter olarak tahsis edilen parti çalışanına tacizde bulundu. İYİ Parti Genel Merkezi’nde herkesin dilinde olan söylentiye göre Ümit Özdağ tarafından tacize uğradığını iddia eden sekreter, İstanbul İl Başkanlığı görevine getirilmeden önce genel merkezde genel başkan yardımcılığı görevinde bulunan Buğra Kavuncu’nun eski sekreteri…

Kavuncu’nun Enver Altaylı (FETÖ’den 23 yıl ceza aldı) ve Ruzi Nazar’a (CIA ajanı) ulaşan bir ilişkiler ağının ürünü olduğunu da hatırlatalım…

Kavuncu'dan açıklama

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu,​ "​​​​​​Yalan ve iftiralarla çok uğraşmış bir kişi olarak bu açıklamayı yapma mecburiyeti hissediyorum. Gündeme gelen konu hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır." diye açıklama yaptı.