AKP'li Kestel Belediyesi’nin düzenlediği 7. Geleneksel Balkan Panayırı’nda etkinliğe katılacak isimler arasında, Azis isimli eşcinsel bir sapık da yer alıyordu.
Bursa’da eşcinsel bir sapığın ağırlanmasını kabul etmeyen Müslümanlar, Kestel Belediyesi’ne tepkide bulundu.
Baran Haber olarak Kestel Belediyesi'ni aradık. Yetkilileriden aldığımız bilgilere göre programda değişikliğe gidildi ve sapık Azis'in yerine şarkıcı Toni Storaro'nun sahne alacağı belirtildi.

Toni Storaro kimdir?
1976 yılında doğan Toni Storaro, resmî adıyla Tunçer Fikret Ali, Türk kökenli bir Bulgar sanatçıdır. Sofya'da yaşayan sanatçı, Bulgarca ve Türkçe şarkılar söylüyor. 2000 yılından bugüne değin Bulgar pop ve çalgı müziklerinin tanınmış isimlerden birisi haline gelen Fikret Ali, 8 yıl içinde 11 tane albüm çıkarmış, Tarkan'ın 2 Haziran 2006 tarihindeki konserinde şarkı söylemiştir.







