İnsanın ve toplumların ahlakını ve fıtratını bozan LGBTİ+ ibneliği, birçok küresel şirket destekliyor. Bu küresel şirketlerden biri de 1946 yılında kurulan Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF). Yani dünyadaki yardıma muhtaç çocuklara sözde yardım götüren ve sebeple yardım toplayan örgüt.

On binlerce pedofili üyesi olan ve geçmişi ve geleceği kirli UNICEF, çocukların hayatı için para topluyor. Bu örgütün elleri özellikle Nijerya, Somali, Güney Sudan ve Yemen gibi ülkelere uzanıyor.

Birleşmiş Milletler Acil Yardım Koordinasyon Merkezi’nin eski Başkanı Dr. Andrew Macleod, “Dünyada pedofili eğilimleri gösteren on binlerce yardım çalışanı var ancak UNICEF tişörtünü üzerinize geçirdiğiniz anda kimse size dikkat etmiyor. Adeta dokunulmazlık elde ediyorsunuz ve ne isterseniz yapabiliyorsunuz.” diyerek bu acı gerçeği dile getiriyor.

Kamera önünde çocuklara yardım eden ama kamera arkasında çocuklara ne yaptığı malum olan UNICEF ile Türkiye’nin iş birliği sürüyor.

Bu kapsamda Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ortak finansmanıyla Millî Eğitim Bakanlığı ve UNICEF iş birliğinde “Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Artırılması Projesi” İstanbul’da düzenlendi. UNICEF Türkiye Temsilcisi Regina De Dominicis çocukların eğitimine dair konuştu.

LGBT ve pedofiliyi destekleyen bir örgütle bırakın iş birliği yapmayı, çocuklarımız hakkında en ufak söz sahibi olmalarına bile tahammül edemeyiz.

Başta MEB olmak üzere Türkiye’deki tüm kurumların geçmişi ve geleceği kirli olan UNICEF ile bağlantısını kesmesi gerekirken aksine iş birliği yapılıyor UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile de UNICEF’e destek veriliyor.