BTP Başkanı Hüseyin Baş’ın ablası olduğunu öne süren bir sosyal medya hesabı “Bugüne kadar sustum, rahmetli babam vefat ettikten sonra bana yaşattığın ve yaşattığınız zulmü artık kamuoyuna aktarma vakti geldi.” diyerek yaşadıklarını anlattı.

Emine Bayraktar, “Anlatmalıyım ki, nasıl bir insan olduğunu, (Hüseyin Baş'ın) nasıl kul hakkı yediğini, nasıl kardeşinin haklarını gasp ettiğini, kendi zihniyetini kabul ettirmek için nasıl insanları dövdürdüğünüzü, öz yeğeninin yuvasını dağıttığını bilsinler.” dedi.

Bayraktar, “Bir insan kendisinden 20 yaş büyük ablasına, ‘gel elimi öp, biat et' deyip hakkını gasp eder mi?” siteminde bulundu ve ilâve etti:

“Ablasına bunu yapan milletine neler yapar! Bana tek kuruş dahi vermediniz. Sen önce ablanın ve zulmettiğin yeğenlerinin haklarını teslim et sonra konuş!  Beni annemle 30 ay görüştürmediniz. Sebebi: Ben sana biat etmedim, elini öpmedim. Elini öpmezsem hiçbir hak sahibi olamazsın diye haber yolladın. Seni hiçbir milletvekilliği aklayamaz. Allah'ın tokadını da, babamın tokadını da yersin!”

Hüseyin Baş gibi insanların gaspçı ve hırsız olduğunu söyleyen E. Bayraktar, “Kamuoyuna duyurumdur kardeşim Hüseyin Baş maalesef budur!” dedi.

BTP yetkilileri yaptığı açıklamada Emine Bayaktar isimli hesabın sahte olduğunu ve iddiaların gerçek olmadığını söyledi.