Cübbeli Ahmet olarak bilinen medyatik kişilik, Perinçek’in Ulusal TV’sinde katıldığı programında Atatürk aleyhine konuşmak caiz değildir fetvasını yineledi.

Cübbeli "Ortak noktaları çoğaltalım. Ben Atatürk’ün aleyhine bir şey konuşmayayım. Konuşanlara konuşmayın diyeyim. Aleyhte konuşmak İslam’da da yasaktır zaten." ifadelerini kullandı.

Programda defaatle ulusalcılara selam çakan Cübbeli, gerçek Atatürkçü olmayı "Eskiden Atatürkçü denince bunlar millidir diye bakardım. Şimdi değişti. Sorun Atatürkçülerde değil, Atatürkçü geçinenlerde. CHP Atatürk’ün partisi değil." sözleriyle Atatürkçülüğün matah bir şey olduğunu ima ederken, “hakiki Atatürkçüler bir meydana çıkıp CHP'nin gerçek Atatürkçü olmadığı konusunda açıklamalar yapsın." sözleriyle de tavsiyede bulundu.

Peygamber Efendimize hakaret eden Doğu Perinçek'e tepki göstermemişti

Cübbeli, Efendimiz ile kendini kıyaslayan Doğu Perinçek'e tepki göstermemişti. Ulusal TV programına katılması da bu sebeple eleştirilen Cübbeli, Doğu Perinçek'e kardeşim dediği çizgide bütün tepkilere rağmen direnerek durmaya devam ediyor.