Nafaka sorunu can yakmaya devam ediyor! Nafakasını ödemediğini iddia ettiği eşine hakaret ve tehditler savuran Esengül Dursun, eski eşi Levent Kuvat'ı erkek kardeşine dövdürdü. Burnu kırılan ve ağır darp edilen mağdur adam, 'Nafakasını ödememe rağmen çeşitli bahanelerle psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor' diyerek eski eşinden şikayetçi oldu.

Kocaeli'de yaşayan 42 yaşındaki Levent Kuvat, 2006 yılında evlendiği Esengül Dursun ile 5 yıl önce boşandı. Bu evliliğinden bir çocuğu olan Kuvat nafaka ödüyor.

Levent Kuvat'ın eski eşine bin 250 lira nafaka ödemesine karar verilmişti. İddiaya göre eski eş, nafakanın ödenmediğini ileri sürerek Levent Kuvat hakkında yasal işlemler başlattı. Genç adam, eşinin banka hesabında blokaj olduğu gerekçesiyle nafakayı elden ödediğini söyleyerek karara itiraz edince, taraflar arasında husumet başladı. Eski eş, Kuvat'a defalarca tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında davalar açıldı.

Levent Kuvat, 5 Haziran günü yeni eşiyle birlikte Kandıra'daki Pembe Kayalar bölgesine giderek eğlenmek istedi. Eşiyle mutlu vakit geçiren Levent Kuvat, sandalyede oturduğu bir anda iddiaya göre eski eşinin kardeşi Nihat ve tanımadığı bir şahıs tarafından darp edilmeye başlandı.