İstanbul Yenikapı'da verdiği bir konserde LGBT bayrağı açan sapık Gülşen’in nisan ayında verdiği bir konserde İmam Hatip'te okuyanlara yönelik çirkin ifadelerine Müslümanlardan büyük tepki geldi.

Gülşen konser esnasında "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanarak İmam Hatiplileri hedef aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrikten (TCK 216) soruşturma başlattığı Gülşen'e toplumun her kesiminden tepki yağdı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise Gülşen hakkında Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrikten (TCK 216) soruşturma başlattı.

Sadece şikayetle sınırlı kalınmamalı

Elbette soruşturmalar ve gözaltı kararları Müslümanlar için bir şey ifade etmiyor. Kemalist rejimin hukuku Müslümanlara herhangi bir fayda sağlamıyor, bilakis bu sapıkların gözaltına alınıp dersbet bırakılması Müslümanların kinini ve öfkesini yatıştırıyor.

Elbette Müslümanlar görevini yapıp tepki göstermeli fakat tepkiyle sınırlı kalınmamalı. Müslümanlar hiçbir yerde bunların konser vermelerine izin vermemesi gerekiyor.

Ak Parti önce gerekeni yapsın!

Ak Parti de samimiyse önce yapması gerekeni yapmalı, kendi belediyelerinde bu sapkınlara konser verdirmemeli. Ayrıca sapıklar bu cesareti, iktidarın Kemalist rejime teşne olmasından, hala laiklere hizmet etmesinden alıyor. 

Bu hususta gazeteci yazar İsmail Kılıçarslan da sapık Gülşen’in tutuklanma istemine karşı bir paylaşımda bulundu. Kılıçarslan, bu sapıkların ekmeğinin kesilmesi gerektiğini ifade etti:

Abdulkadir Cengiz Efendi Hakkın Rahmetine kavuştu Abdulkadir Cengiz Efendi Hakkın Rahmetine kavuştu

"1,5 milyon dava dosyasıyla uğraşmasını sağlamak, tüm konserlerini zehir edecek sivil eylemler koymak, konserlerini düzenleyen organizasyon firmalarından ve menejerlerden belediyelere konser almamak dururken Gülşen'in tutuklanmasını istemeyi çok saçma buluyorum.

İtibarımızı bizden daha iyi kimse koruyamaz ve burada verili hukuk bize yardım edemez bence. Örnek: Sevcan Orhan var. Türkücü. Neredeyse bütün parasını AK Partili belediyelerin düzenlediği konserlerden kazanıyor. Açın bakın sosyal medyasına. Kin kusuyor tüm AK Partililere.

Sevcan için yapılacak şey basit: Yazmazsın konser, gider türkü barlarda sahne alır. Ama bir şey daha yaparsın: Sevcan'ın menejerinden de, organizasyon firmasından da başka sanatçı almazsın. Gör bakayım ne sonuç alıyorsun?

Bizimkiler ne yapıyor peki? Sefo isimli müptezel (güya) rapçi geçen ay 15 konser verdiyse 10'unu AK Partili belediyelerde verdi. Geçen yıl Melek Mosso hiç almadıysa 20 konser aldı AK Partili belediyelerden.

"Gençler seviyor, gençler istiyor" diye diye b.kunu çıkardılar iyice işin. Yahu doğru isimleri, sana sövmeyecek (seni destekleyecek değil), sahnede işini yapan, toplumu ifsat derdi olmayanla pırıl pırıl işler yapmak dururken müptezelliğe gönül indirmek nedir?

Bir çırpıda 100 tane isim sayarım sahnede işini yapmak dışında derdi olmayan. Tekraren: İtibarımızı verili hukuka, devlete, kolluk kuvvetlerine ve iktidara teslim etmeden önce yapılacak onlarca şey var. Tembellik ve aptallık etmeyelim, kafi."