Sanatçı olamayınca vücudunu teşhir ederek ekranlarda kalmaya çalışan sapık Gülşen’in kervanına Yeşilçam’ın et teşhircisi ahlaksız Müjde Ar da katıldı.

Arsız Ar, Halk TV canlı yayında "Ben sürtüğüm. Sürtük diye film de yaptım. Çok merak ediyorlarsa buyursunlar seyretsinler, ne anlama geliyor." dedi.

Sürtüklerin turnusol kâğıdı Gülşen sayesinde ve geçtiğimiz aylarda da Erdoğan’ın “sürtük” demesi karşısında memlekette ne kadar sürtük, fahişe, namussuz, ahlaksız varsa başlarını dışarı çıkarmaya başladı.

Müslümanlara tanımladıkları ne kadar hakaret varsa hepsinin kendilerinde vücut bulduğunu görmeyen et teşhircileri, kendilerindeki sapıklığı da Müslümanlara yamamaya çalışıyor.

Kemalistlerin ahlaksızlık lağımı patladı ve bu patlama sayesinde kokuşmuş Batıcı rejimin de değişmesinin gerektiği bir kez daha açığa çıktı.

Bu kokuşmuş rejim her geçen gün hasta ruhlu yaratıklar, dinden ahlaktan sıyrılıp Müslümanlara zarar vermeye başlayan tipler üretmeye devam ederken, iktidar elini kolunu sallayıp bu vaziyeti izleyecek mi, yoksa arkasındaki Müslüman Anadolu ile birlikte bu lağımı kökten temizleyecek mi?