17 Haziran Cuma günü "onur pikniği" adı altında bir organizasyon düzenleme kararı alan İstanbul Üniversitesi Eşitlik Topluluğu adlı sapkınlar güruhuna, İstanbul Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü’nden ikaz geldi.

İstanbul Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü yarın düzenlenecek sapkınlığa Müslüman gençler olarak izin vermeyeceğini duyurdu:

Müslüman yiğitlerden gelen açıklama:

“İstanbul Üniversitesi Eşitlik Topluluğu adlı yapı 17 Haziran Cuma günü "onur pikniği" adı altında bir organizasyon düzenleme kararı almış ve üniversitemizin farklı kesimlerinden gelen tepkiler üzerine "alışın, kampüsteyiz, her yerdeyiz" diyerek tüm destekçilerini o gün yanlarında bulunmaya davet etmiştir.

Sekiz harfle kısaltma yapmaya çalışan, kavram fahişesi, ırz düşmanı, namus ve ahlak yoksunu, ne idiğü belirsiz azılı güruha; bugüne dek biyoloji ve psikoloji bilimleri başta olmak üzere ilmi yollarla, sosyal medya ve başılı materyallerle anlattığımız"' eşcinselliğin bir sapıklık olduğu" hakikatini kendilerine yüz yüze anlatma imkânını bize sundukları icin müteşekkiriz.

İstanbul Üniversitesi Genç Düşçünce Kulübü olarak bu topraklarda İslam’a alenen savaş açmış sapıklara, "gördüğümüz kötülüğü elimizle düzeltme" azminde olduğumuzu üzerine basa basa belirtiyor, 17 Haziran Cuma günü yapılması planlanan ahlaksızlığa hiçbir şekilde izin vermeyeceğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.

Eğer yarın bir şeyler olacaksa -ki biz olmamasını istiyoruz- bunun asıl sorumlusu, Beyazıt Kampüsü’nde caminin yanında hem de mübarek Cuma günü eşcinselliğini alenen kusmak isteyen LGBT örgütleri ve destekçileridir.

Olabilecekler için bir sorumlu arıyorsanız, “Beyazıt kimin ayol” diyerek sizi sahaya süren akıl (!) hocalarınıza bakın. Biz tehdit etmedik, etmiyoruz; evimize sahip çıkıyoruz. Buradayız, burada kalacağız!”

İstanbul Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü

Müslümanların bu tür konularda duyarlı olmalı ve sapkınlığa izin vermeyen gençlere destek olmalı.