Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, bugünkü “Korona hapishanesini kalıcı hâle getirmek, dünyayı köleleştirmek mi istiyorlar?” başlıklı yazısında virüsün laboratuvarda üretildiğini, küresel şebekenin dünyayı köleleştirdiğini, büyük bir tezgahla karşı karşıya olduğumuzu aktardı.

Kaplan, “Birileri dünyayı parmağında oynatıyor, dünyayla kafa buluyor gibi… Gibi’si fazla artık. Değil mi? Resmen, laboratuvarda üretilen bir virüs bu. Bu konuda önemli bulgular çıktı ortaya: Geçtiğimiz aylarda, Cambridge Üniversitesi’nden bilim adamları, Çin’de, Vuhan’da ortaya çıkan (covid-19 olarak adlandırılan) koronavirüsün laboratuvarda üretildiğini ispat ettiler. İngiliz medyası bu habere yer verdi ama olay örtbas edildi hemen, hasıraltı edildi bütün dünyada. Burada ilginç bir durum var: İngiltere, Çin’in stratejik müttefiki. ABD’ye (Yahudilere) karşı Çin’le asırlık bir ittifak hâlinde İngiliz! 21. yüzyılın stratejik haritalarını değiştireceği –hatta değiştirmeye başladığı– gözlenen İpek Yolu Projesi, ABD’ye (ABD’de her şeyi ellerine geçiren Yahudi gücü’ne) karşı Çin-İngiliz ortak yapımı bir küresel oyun enstrümanı.” dedi.

Emperyalistlerin ortaklaşa tezgâhladıkları ve sahneye koydukları büyük bir oyunun döndüğünü belirten Kaplan, “İnsanlığın kolaylıkla güdülebildiği, köleleştirilebildiği bir kâbus senaryosundan sözediyoruz. Yani korona hapishanesinin kalıcı hâle getirilmesi! Hayal etmesi bile ürperti verici ama oraya doğru gidiyoruz hızla… Bunun en önemli göstergelerinden biri son yaşanan ama kimsenin dikkatini çekmeyen bir hâdise: Çinliler, koronavirüsün kökenini araştırmak isteyen bilim adamlarının araştırmalarını yasaklamış!” dedi.

Posmodernitenin küresel algı imparatorluğunun köleleri haline geldiğimi belirten Kaplan, “Dünya, korona hapishanesine tıkıldı; hızla bu durum normalleştirilmeye çalışılacak ve insanlık, üç beş kartelin kölesi gibi güdülecek!” dedi.

Makalenin tamamı için TIKLA