Filistinli akıncılar Siyonist İsrail rejimine işgal altındaki toprakları dar ederken, Kassam mücahidleri de Siyonistleri roket yağmuruna tutmaya devam ediyor. Kassam, Yahudilere ihtiyaçlarını karşılamaları adına evlerinden çıkması için verdiği iki saatlik sürenin dolmasının ardından başta Tel Aviv olmak üzere İsrail’in kontrol altında tutmaya “çalıştığı” işgal topraklarını tekrar roket ve füze yağmuruna tutmaya başladı.

The Jerusalem Post’un haberine göre üst düzey İsrail ordu yetkilileri, çocuk katili Netanyahu ile Savunma Bakanı Benny Gantz’a yalvarıyor.

Başta Hamas olmak üzere el-Fetih’in de desteğiyle irili ufaklı gruplarla birlikte tüm Filistinlilerin tek yumruk olarak işgalcilerin gırtlağına sarılması Siyonistlerin tir tir titremesine sebep oldu. Gazze’den atılan roketlerle birlikte işgal altındaki tüm topraklarda Filistin akıncılarının Siyonistlere kök söktürmesi Yahudileri fena korkutmuş durumda.

Bizim bildiğimiz gibi ödlek Siyonistler de çok iyi biliyor ki, İsrail’de 1000 Yahudi ölürse orada ne devlet kalır, ne bir şey; işgalciler geldikleri gibi gitmek için gemilere koşsa da, hesap vermeden gidemeyeceklerini de biliyorlar… Bugüne kadar yapılanların hesabı burunlarından fitil fitil getirilecek!